Show News Show News

F-lärarpriset 2019

Nu när detta läsår är inne på sin fjärde period är det hög tid att utse årets vinnare av F-lärarpriset!

F-lärarpriset är en pedagogisk utmärkelse som tilldelas en lärare som undervisat för F-studenter i en kurs under det senaste läsåret. Alla studenter som pluggar F kan nominera en lärare som de haft i en kurs, och vinnaren av priset kommer utses av en jury bestående av FUTF utbildningsansvarig och F-studenter. Kursen måste ha gått under läsåret 2018/2019, d.v.s. från läsperiod 1 höstterminen 2018 till läsperiod 4 vårterminen 2019. Läraren behöver inte ha varit föreläsare i kursen, utan kan ha haft vilken annan lärarroll som helst. Exempelvis lektionsledare eller labbassistent.

Har du haft en föreläsare som varit extra bra? En lektionsledare som fått dig att verkligen förstå ett svårt koncept? Eller en labbassistent som hjälpt till många långa timmar i labbsalar och lärt dig allt personen kan? Skicka in en nominering!

Länk till nomineringsanmälan: https://www.futf.se/event/208

Ifall du vill vara med i juryn som utser vinnaren av priset så är det är separat anmälan för det, se nedan. OBS! Om du vill vara med i juryn så får du inte skicka in en lärarnominering, detta p.g.a. jäv.

Länk till juryanmälan: https://www.futf.se/event/209

Författare:

Show News Show News
FUTF:s cookies