Skaparna Skaparna
Jag har varit med sedan hemsidans begynnelse och ansvarat för stor del av all back-end programmering. Jobbat med bland annat inloggnings-, event- samt nyhetssystem där jag lärt mig en hel del om databashantering och tekniker inom CRUD (Create, Read, Update, Delete). Jag är oerhört tacksam att jag kunnat delta i detta projekt då jag har lärt mig mycket och haft väldigt kul.
Jag har varit med i IT-gruppen sedan start, hösten 2015. Jag har lärt mig mycket av att vara med och utveckla hemsidan från start. Jag var informationsansvarig mellan juli 2016 och juni 2017, vilket bidrog till en ledarroll inom IT-gruppen. Jag har utvecklat mycket av designen, menyerna, felhantering, samarbetspartners, fillagringssystemet (Dokument), sidfoten, en del småsaker och en massa annat. Jag är väldigt tacksam för att jag fått varit med i arbetet med denna hemsida. Hoppas Ni tycker om hemsidan lika mycket som jag gör.
Startade IT-gruppen 2015 för att påbörja arbetet med den nya hemsidan, samt arbetat i gruppen till release.
Som den nyaste medlemmen i IT-gruppen har jag egentligen gjort ganska lite faktiskt arbete, utan istället stöttat de andra med idéer och tappra försök till problemlösning. Jag var ansvarig för nyheterna som syns på startsidan samt nyhetsarkivets generella layout, och jag kan stolt säga att jag är nöjd med mitt jobb. Till sist vill jag tacka Jonathan, och alla andra, för att jag fick gå med i IT-gruppen. Det har varit ett oerhört lärorikt år, ett projekt som länge väntat på att bli klart och jag är väldigt glad att ha hunnit vara en del av det. Tack.
Skaparna Skaparna
FUTF:s cookies